logo

УЧЕНИЦИТЕ ОТ VIА КЛАС ОТБЕЛЯЗАХА СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВОТО С ОТКРИТ УРОК НА ТЕМА "В СВЕТА НА ПРЕДПРИЕМАЧИТЕ"

Учениците от VIА клас с учител д-р Ивалина Климентинова отбелязаха Световната седмица на предприемачеството с урок на тема "В света на предприемачите". Шестокласниците демонстрираха много знания и предприемаческия усет с изработените сувенири от различни отпадъчни материали пред директорът на училището Ангел Янчев и зам.-директор Марияна Христова.

Махмуд впечатли всички с къща от фибрант, Александра с рисунки върху камъни и постер посветен на предприемачите, а Белослава изработи красиви коледни картички чрез нашиване с конци. Памела превърна стари керемиди в красиви картини, а екипът на Габриел, Камелия и Емилия показаха красотата на техниката декупаж върху порцеланови чинии.

Владимир и Симеон превърнаха шишарките в коледни играчки, Даниел показа снежинки от стар картон, Ивайло се включи със свещник от дърво и шишарки, а Никол и Карина направиха снежен човек и коледна фигурка от чорапи. Дървена къщичка за птици и подложка за чаша от пластмасови капачки изработи Дамяна, а Евелина напомни за предстоящите празници с красив коледен постер.

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
661
1622
18077

Вашето IP: 3.236.83.14

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.