logo

Д-Р ИВАЛИНА КЛИМЕНТИНОВА ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ Е ЕДИН ОТ ЧЕТИРИМАТА НОМИНИРАНИ УЧИТЕЛИ В ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗА КОНКУРСА ИНОВАТОРИ В ОБРАЗОВАНИЕТО НА МОН

Четирима учители и два училищни екипа от област В. Търново влизат в първата национална надпревара за иноватори в образованието. Това е съобщила инж.Розалия Личева, началник на Регионалното управление на образованието –В. Търново на работна среща с директорите на училища в областта и е връчила грамоти за постигнатите до момента успехи в дейността на номинираните.

Д-р Ивалина Климентинова от СУ “Вела Благоева” е номинирана в категория за учители, които чрез дейностите в извънучебно време създават знания, умения и нагласи, които са направили по-удовлетворени и по-успешни учениците. Предложението за участие в конкурса бе направено от училищния родителски Обществен съвет на училището. Тя е старши учител по икономика в гимназиален етап и от 2012 г. до 2019 г. ръководи учебни компании, а през последните две години и младежката училищна телевизия, създадена от нейните ученици като една от всички инициативи. С извънкласните дейности възпитаниците ѝ печелят награди от национални и международни състезания. В тази категория е номиниран и учителят по музика Добрин Пелтеков от ОУ “Св. Патриарх Евтимий”.
В категория за учители, вдъхновили за постижения учениците си чрез работа в учебните часове, са номинирани Руска Христова, старши учител в ОУ “Бачо Киро” и  Драгомир Дачев от ПЕГ “Проф. д-р Асен Златаров”.
Обявяването на финалните резултатите от МОН ще стане през пролетта, като наградите ще бъдат връчени на втория форум на иновациите в българското образование.

dnesbg.com

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
384
453
1805

Вашето IP: 3.227.251.94

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.