logo

СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА" ИЗПРАТИ ВИПУСК 2022

     В годината на своя тридесет и седми рожден ден, СУ „Вела Благоева“ - град Велико Търново изпрати един от най-успешните си випуски. Тази година училището завършва една паралелка с 22-ма ученици профил „Предприемачески“ с класен ръководител Деяна Русева.
  
    През годините на своето гимназиално обучение учениците от XII клас взеха активно участие в дейности и инициативи, организирани от СУ „Вела Благоева“. Те бяха първите училищни журналисти на Училищна телевизия „Вела Благоева“. Инициираха дейности под наслов „Връстници обучават връстници“. Участваха в проект „Живей в кръговрата! Разреши проблема!“. Присъстваха на лекции и уебинари с преподаватели от Философския факултет на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий". Бяха активни участници и спечелиха множество отличия в национални и международни конкурси.
    Тържеството за изпращането на абитуриентите се проведе в двора на училището, където с много настроение  бяха поздравени от децата от групите за занимания по интереси "Вокална група",  "Народни танци" и "Български народни танци".   

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
541
941
27388

Вашето IP: 3.235.20.185

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.