logo

ПРИЕМ ЗА УЧЕБНАТА 2024/2025 ГОДИНА В ПОДГОТВИТЕЛНА (ПРЕДУЧИЛИЩНА) ГРУПА ЗА 5 И 6 ГОДИШНИ ДЕЦА.

Обучението в подготвителната група се осъществява от висококвалифициран учител и е съобразено с държавните образователни изисквания. Приоритет за нас е децата да се възпитават в духа на българските ценности и традиции. Чрез обучението си в подготвителна група децата придобиват самочувствие и увереност в собствените си сили и умение за самооценка, което е гаранция за успешен старт в първи клас.

Стаята на подготвителната група е обновена и се намира на първия етаж, в обединено пространство с кабинетите на първи клас. Това създава условия за плавен преход и адаптация на децата към живота в училище. Използва се и класната стая на открито, която е в непосредствена близост. При необходимост на разположение на децата са ЛОГОПЕД, ПЕДАГОГИЧЕСКИ СЪВЕТНИК и РЕСУРСЕН УЧИТЕЛ, чиито кабинети са до стаята на подготвителната група. Ежедневно на разположение на децата е медицинския специалист в училище.

 За децата са осигурени допълнителни дейности:

  • народни танци
  • занимателна математика
  • рисуване
  • Ежедневна здравословна закуска – млечни продукти и/или плод
  • Възможност за обедно хранене с избор от две менюта на различни доставчици. 

График на дейностите: Обучението е полудневно и се осъществява от 8:00 до 14:00 ч. Подготвителната група няма ваканции между 15 септември и 31 май.

В подготвителната група се приемат деца, които през 2024 г. навършват 5 или 6 години. Прием на документи до 28 юни 2024 г. Родителска среща на 2 септември 2024 г. Родителите и децата могат да разгледат училищната сграда всеки работен ден, без предварително записване. Необходими документи за записване: - Заявление по образец на Община Велико Търново; - Удостоверение за раждане на детето (училището ще направи копие на документа). Документите се приемат в канцеларията на училището в кабинет № 225 всеки работен ден от 8:00 ч. до 16:30 ч.

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
65
1025
21896

Вашето IP: 100.28.227.63

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.