logo

Филтър
 • ОБУЧЕНИЕ НА РОТАЦИОНЕН ПРИНЦИП ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ V ДО XII КЛАС ОТ 24 НОЕМВРИ 2021 ГОДИНА

  Поради намаляване на заболеваемостта в Община Велико Търново под 500 на 100 хиляди души, учениците от V до XII клас се обучават присъствено в сградата на училището по следния график:
    - от 24 (сряда) до 26 ноември 2021 г.  в училище са учениците от V, VII и XII клас;
    - от 29 ноември до 3 декември 2021 г. в училище са учениците от VI, VIII, IX, X, XI и XII клас.
  Учениците от V-XII клас по действащите правила не се тестват, а са задължително с маски в училищната сграда.
  Групата за целодневна отганизация (занималня) за V клас, в която има ученици от различни паралелки, продължава дейността си онлайн.
  Учениците от I-IV клас не участват в ротацията на паралелките, а учат присъствено чрез тестове.
  От 24 ноември 9 от 16 паралелки на начален етап учат в сградата с 42% от всички ученици до четвърти клас. От понеделник 29 ноември 12 паралелки ще учат присъствено в училище с 52 % от учениците на начален етап.
   
 • ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ ПЪРВИ И ВТОРИ КЛАС В СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

   
  От 16 ноември 2021 г. (вторник) 96 ученици от шест паралелки: Iа, Iг, IIа, IIб, IIв и IIг, ще учат присъствено в класните им стаи в сградата на училището. Останалите вкъщи деца от тези паралелки ще бъдат обучавани предимно асинхронно.
  Учебните часове и дейности ще започнат по график от 08:00 часа. Необходимото време за тестване ще бъде компенсирано чрез часовете на класа и факултативните часове "Татковина". Тестовете са от вид, при който децата дават слюнчен секрет през пластмасова фунийка, прикрепена към контейнер.
  За учениците, които ще бъдат обучавани присъствено в сградата и са записани в следобедна група, възстановяваме целодневната организация на учебния ден със закуска, обедно хранене и предаване на родителите в 17:30 часа за второкласниците и в 17:40 часа за първокласниците.
  15 ноември 2021 г. (понеделник) е учебен ден за всички ученици, но със заповед на министъра на образованието ще се провежда в електронна среда за училищата, в които има изборни секции. В СУ "Вела Благоева" са разположени 15 секции и всички наши ученици ще учат в Тиймс.
  Подготвителната група няма да има занимания на 15 ноември.
   

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
1190
1091
15188

Вашето IP: 3.236.112.70

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.