logo

Филтър
 • НАМАЛЕНИ ЧАСОВЕ НА 22 ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА (ПЕТЪК)

  Уважаеми родители, 
  Поради необходимост от ремонт в сградата на училището, учебните часове на 22 декември  2017 година ще бъдат намалени на 20 минути. Следобедните занимания (занималня) също ще приключат по-рано. Подготвителната група ще проведе дейността си без промяна. Учебните часове ще се проведат по приложения график.

  Извинявам се за причиненото неудобство!

  С пожелание за светли празници!
  Ангел Янчев

  ГРАФИК НА УЧЕБНИТЕ ЧАСОВЕ И ЗАНИМАНИЯТА В ГРУПИТЕ ЗА ЦЕЛОДНЕВНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА УЧЕБНИЯ ДЕН   ЗА 22 ДЕКЕМВРИ 2017 ГОДИНА 

   

 • СЕДМИЦА НА ЧЕТЕНЕТО В СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

  Доктор Мария Илчева, председател на Комисията по младежта, спорта, туризма и децата на Великотърновския общински съвет, чете притчи на учениците от VIБ клас по време на Националната седмица на четенето, която МОН подкрепя. 

  Госпожа Илчева прочете на децата историята на габровския предприемач, фабрикант и меценат Пенчо Семов, който до смъртта си през 1945 г. дарява повече от 200 000 000 лв. на училища, болници и сиропиталища. В края на часа по история и цивилизации, шестокласниците получиха подарък - книгата "Великите българи", която Мария Илчева подари на всеки.

  Първокласниците от групите за целодневна организация на учебня ден показаха, че могат да пишат, четат, рисуват и смятат пред четвъртокласници. "Споделена радост и гордост в присъствието на настоящите и бивши ученици" - сподели госпожа Светла Филева.

  Учениците от II Б клас на СУ "Вела Благоева" четоха приказки на децата от ОДЗ "Ален мак". Организираха маратон на четенето и състезание по краснопис. "Всички се представиха достойно!", разказа учителката им Таня Енева.

   

 • ИЗПИТИ НА УЧЕНИЦИ

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
823
918
23811

Вашето IP: 100.26.179.41

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.