logo

Филтър
 • ВЪЗПИТАНИЦИ НА СОУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” С ОТЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА ОБЛАСТНИТЕ КРЪГОВЕ НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ОЛИМПИАДИ

  Най-добър в олимпийската надпревара е петокласникът  Пламен Димитров Миланов, който е първи на олимпиадите по БЕЛ, по История и цивилизация и по География и икономика.

  Даниел Петрова Трополинов от VII клас е първи на олимпиадата по Химия и ООС и втори по Физика.

  Шестокласничките Виктория Ивайлова Маринова и Ралица Красимирова Ванкова са с максимални резултати по БЕЛ, а Доротея Дончева Дончева от VII клас е с трето постижение.

  Кристина Монтехано Каляка от X клас е първа в своята група на олимпиадата по Руски език.

  С най-добро постижение по Математика е Мирослав Миленов Михайлов - пети при шестокласниците.

   

 • ГИМНАЗИСТИ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ „ПРОФЕСИИТЕ НА БЪДЕЩЕТО“ – СОФИЯ 2016

  През март 2016 година представители на учебните компании  „Виктория“ и „Боляри“ участваха във Форум „Професиите на бъдещето“ в гр. София.

   

  Фокус на събитието бяха професиите в технологиите, маркетинга и какво кариерно бъдеще чертаят те за младите хора у нас, през следващите години.  На форума се представиха топ компании, като Microsoft, Experian, BOSCH, Google, Samsung, Manpower  и други. Мениджърите споделиха, че днес се търсят „...Завършени и изградени личности. Успешният кандидат притежава интелектуален капацитет, мотивация, умение за комуникация и работа при стрес, екипност, вземане на решение за секунди , желание за учене през целият живот“. 

   

 • РОДИТЕЛСКАТА СРЕЩА ЗА БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ ПРЕЗ УЧЕБНАТА 2016/2017 ГОДИНА

  Родителската среща за бъдещите първокласници през учебната 2016/2017 година ще се проведе на 21 април 2016 г. (четвъртък) от 18 часа в зала 309 на ІІІ етаж в СОУ „ Вела Благоева“.

 • РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ЗА СЕДМИ КЛАС

  На 14 април 2016 година (четвъртък) от 18:00 часа в зала 309  в СОУ "Вела Благоева" ще се проведе родителска среща за седми клас.


  На родителската среща ще се обсъждат въпроси, свързани с организацията на предстоящото Национално външно оценяване през месец май 2016 г.

   

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
239
559
24492

Вашето IP: 44.211.22.31

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.