logo

Филтър
 • ТРЕТОКЛАСНИЧКАТА МИХАЕЛА ЧЕРНЕВА ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ СЪС СВОИТЕ РОДИТЕЛИ СЕ КЛАСИРА НА ПЪРВО МЯСТО В ОБЩИНСКО СЪСТЕЗАНИЕ „МАМА, ТАТКО И АЗ“

  На 26 ноември 2016 година в рамките на общинска програма „Здрави деца в здрави семейства“ – гр. Велико Търново, Регионална здравна инспекция, съвместно с Регионалното управление на образованието, сектор „Пътна полиция“, към ОД на МВР и Младежкия дом организираха  Общинско състезание по безопасност на движението „Мама, татко и аз“.

  Състезанието е отборно. СУ „Вела Благоева“  се включи в надпреварата с отбор от трима състезатели – третокласничката Михаела Чернева със своите родители. Състезателите показаха отлични познания по безопасност на движението и оказване на първа долекарска помощ. Отборът на училището се класира на първо място. Състезателите получиха грамоти  и подаръчен ваучер.

   

 • СЕДМОКЛАСНИЦИ ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ ПРЕДСТАВИХА ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НА IX НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА КЛЮЧОВИ КОМПЕТЕНТНОСТИ ПО ПРИРОДНИ НАУКИ

  Седмокласниците  Михаил Радоев и Йордан Стайков от СУ „Вела Благоева“ представиха област Велико Търново на деветото Националното състезание за ключови компетентности по природни науки, което се проведе от 18 до 20.11.2016 г. в гр. Ловеч.  

  „На това състезание учениците демонстрират не само знания, но и умения за работа в екип, комуникативни способности, креативност и оригиналност. Нетрадиционният подход ги провокира да решават сложни практически задачи.” – сподели ръководителят им старши учител Кристина Ганева. Двамата седмокласници се представиха достойно, а отборът на Михаил завоюва второ място и сребърни медали. 

 • РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ НА 23 И 24 НОЕМВРИ 2016 ГОДИНА В СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА

  НА 23 И 24 НОЕМВРИ 2016 ГОДИНА ЩЕ СЕ ПРОВЕДАТ РОДИТЕЛСКИ СРЕЩИ В СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА".

  На 23.11.2016 г. от 17:30 часа за Подготвителната група и за I, II, III и IV клас,
  на 24.11.2016 г. от 17:30 часа за V, VI, VII, VIII, IX, X, XI и XII клас по паралелки.
  Списък на класните стаи и класните ръководители по паралелки за учебната 2016/2017 г.

  Дневен ред на родителските срещи:

  1. Избор на представители на родителите в Обществения съвет на СУ "Вела Благоева".
  2. Запознаване с реда за отсъствие на ученик от училище по уважителни причини.
  3. Успех на учениците и обсъждане на предстоящи дейности на паралелката. 

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
862
1091
14860

Вашето IP: 3.236.112.70

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.