logo

ГРАФИК ЗА ОБУЧЕНИЕ В ЕЛЕКТРОННА СРЕДА ОТ 21 МАРТ 2020 ГОДИНА

Уважаеми родители и ученици,
От 21 април ще учим в електронна среда от разстояние по утвърденото седмично разписание за втория учебен срок. За всички паралелки от I до XII клас учебните часове ще започват отново в 8:00 часа, но ще бъдат с продължителност от 30 минути и почивка от 15 минути между тях. Учителите ще преподават ново учебно съдържание, ще упражняват наученото и ще оценяват учениците. Учебните часове ще се провеждат в образователната платформа Майкрософт Тиймс.


Групите за целодневна организация на учебния ден следобед (занималните) ще започват от 14 часа. Самоподготовката (консултирането на домашните работи и новите уроци) ще бъде разделена на две части, за да обхванем по-пълноценно учениците. От 17:00 до 18:15 следобедните учители ще работят с децата, които преди това не са успели да участват, най-вече защото е трябвало да изчакат родител да се прибере от работа. Дейностите ще се провеждат в образователната платформа Майкрософт Тиймс.


Педагогическият съветник, психологът, логопедът и ресурсните учители ще проявяват гъвкавост по отношение на времето, в което да подпомагат учениците от групите си. Дейността им ще се осъществява по правило в Майкрософт Тиймс, като ще се допускат изключения за конкретни случаи и възрасти.
Подготвителната група ще работи с децата, чиито родители имат възможност и желание за това. Тъй като нямат акаунти в Майкрософт Тиймс, дейността им ще се осъществява в поверителната им група във Фейсбук.
От името на всички педагогически специалисти Ви благодаря за усилията и отговорното отношение, което проявявате. Желая Ви светли и спокойни дни!

С уважение,
Ангел Янчев

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
874
1091
14872

Вашето IP: 3.236.112.70

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.