logo

СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ ОТБЕЛЯЗА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК НА 30 АПРИЛ С ШЕСТВИЕ В КВАРТАЛ „БУЗЛУДЖА“ И С МАСОВО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПАТРИОТИЧНИ ПЕСНИ

В най-големия ученически хор в страната се превърна днес СУ „Вела Благоева“. Великотърновското учебно заведение посрещна празника си с шествие в кв. „Бузлуджа“ и с масово изпълнение на патриотични песни. Шествието поведоха Духовият оркестър на НВУ „Васил Левски“ и знаменната група на училището, а стотици търновци успяха да видят новите отличителни знаци на възпитаниците на СУ „Вела Благоева“.

С вратовръзки с цвета на училищното знамето и училищна емблема децата заявяват принадлежността си към СУ „Вела Благоева”, което отваря врати преди 33 г. и оттогава е възпитало и продължава да възпитава хиляди търновчета в традициите на любовта към науката и към България.

Гости на празника бяха Мария Илчева – председател на Постоянната комисия по младежта и спорта към Общинския съвет,  Боянка Димитрова – старши експерт в Районното управление на образованието, Христо Найденов - председателя на Обществения съвет към училището, Теодора Филева – главен експерт в дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ в Община Велико Търново, инсп. Невен Инджов от Районното управление „Полиция“, много родители, бивши възпитаници на училището.

СУ „Вела Благоева“ отличи ученици за постигнати успехи в областта на знанието и спорта.

 

RegNews.NETв-к Борба

Евроком

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
153
1025
21984

Вашето IP: 100.28.227.63

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.