logo

ВРАТОВРЪЗКА СЪС ЗЛАТНА ЕМБЛЕМА НА УЧИЛИЩЕТО ЩЕ ПОЛУЧИ ВСЕКИ УЧЕНИК НА СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” ЗА ПРАЗНИКА НА УЧИЛИЩЕТО 30 АПРИЛ

Уважаеми родители,
Скъпи ученици,

Предстои ни празник на училището на 30 април.
На 29 март Педагогическият съвет реши да наградим всеки ученик с вратовръзка със златна емблема на училището. Цветът на вратовръзките е червен, какъвто е цветът на знамето на СУ „Вела Благоева“. Целта ни е да въведем елемент на училищна униформа, която да носим с гордост по време на училищни, градски и национални празници. 
В тази връзка се обръщам с молба към Вас – нека всеки наш ученик да бъде с бяла риза и училищната вратовръзка по време на празничното ни шествие в квартал „Бузлуджа“ на 30 април. Към момента нямаме очаквания и изисквания за останалата част от облеклото на учениците по време на тържествени събития. Оставяме на Вашия вкус и възможности да прецените дали децата да бъдат с джинси, панталон или пола, с обувки или маратонки.

След тържественото шествие ще проведем традиционния спортен празник в двора на училището, като децата ще имат време и място за преобличане.

Тържественото шествие ще започне в 10:00 часа. 
Спортният празник ще стартира от 11:00 часа и ще завърши около 12:30 часа. 
Заповядайте!

С уважение,
Ангел Янчев

 

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
146
1025
21977

Вашето IP: 100.28.227.63

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.