logo

ТРИ МЛАДИ УЧИТЕЛКИ ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ ПОЛУЧИХА ГРАМОТИ НА ОФИЦИАЛНОТО ПРИЕМАНЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

В навечерието на празника на Народните будители Велико Търново поздрави младите учители, които тази есен за първи път са прекрачили прага на училищата и детските градини, за смелостта им да станат учители. Трима от всичките 86 млади педагози за областта влязоха в класните стаи на СУ „Вела Благоева“ – началните учителки Десислава Василчева и Мая Лазарова, учителката по испански език Янина Грудева.

Младите педагози получиха грамота със специално послание и новата книга на историка проф. Пламен Павлов – „Първите дами на Средновековна България“. Поздравени бяха лично от кмета на града инж. Даниел Панов и министъра на образованието Красимир Вълчев за избора си да следват пътя на будителите в една трудна за целия свят година. Гости на тържеството бяха областният управител проф. Любомира Попова, председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов, началникът на Регионалното управление на образованието Розалия Личева и др.

 

Организатори на събитието за поредна година са „Сдружение за образователни инициативи 19” към ОУ „Бачо Киро”, РУО Велико Търново и дирекция „Образование, младежки дейности и спорт“ в Община Велико Търново.

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
388
941
27235

Вашето IP: 3.235.20.185

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.