logo

ИВАЙЛО ЗДРАВКОВ ПРЕД ГИМНАЗИСТИ ОТ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“: „САМО ПРОВАЛИТЕ ВОДЯТ ДО УСПЕХ“

Директорът на Териториалната дирекция на Националната агенция по приходите – Велико Търново Ивайло Здравков се срещна с гимназисти от СУ „Вела Благоева“ днес. Гостуването бе част от училищната инициатива „Истории от моя живот“, която гимназията от квартал „Бузлуджа“ провежда от осем години. 
„Като ученик до пети клас бях в експериментална паралелка за обучение по руски език. Целодневно бяхме в училище и само българският език не беше на руски“, сподели господин Здравков пред децата от 
IX до XII клас, които се обучават на предприемачество и бизнес. Днес познаването на чужди езици му помага много в работата и при пътувания.

Гостът сподели, че освен юрист е и икономист. Разказа, че е бил адвокат 5 години преди да се яви на конкурс за ръководител на една от шестте териториални дирекции на приходната агенция. „Не спирайте да мечтаете, поставяйте си цели със срокове и следете изпълнението на личните си планове“, посъветва Здравков.

Директорът на ТД на НАП обогати знанията на младежите от СУ „Вела Благоева“ с примери от историята. Да не се страхуват от провалите и неуспехите, посъветва Ивайло Здравков. За аргумент посочи мисъл на британския министър-председател Уинстън Чърчил: „Успехът се състои в това да си способен да преодоляваш провал след провал, без да губиш ентусиазъм.“

 

В края на срещата господин Здравков получи малък сувенир от Антония Димитрова от клас, която бе директор на ТД на НАП за един ден по време на инициативата „Мениджър за един ден“ и покана за патронния празник на училището на 30 април от училищния директор Ангел Янчев.

DarikNewsв-к Янтра днес

Видео от срещата

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
1
1025
21832

Вашето IP: 100.28.227.63

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.