logo

С ПРАЗНИЧНО ШЕСТВИЕ И КОНЦЕРТ СУ "ВЕЛА БЛАГИЕВА" ОТБЕЛЯЗА ПАТРОННИЯ СИ ПРАЗНИК

На 9 юни 2021 година СУ „Вела Благоева“ отбеляза своята 36 годишнина. Празникът премина с шествие на учениците от I до XII клас по улиците на квартал „Зона Б“, водено от оркестър на Националния военен университет.

 

След шествието ученици, учители и родители се завърнаха в двора на училището, където бяха посрещнати с изпълнения от талантливите и обичани Junior Band.

Учениците изпяха химна на република България заедно с оркестъра на НВУ, поздрави ги първокласничката Виктория Димова с изпълнение на стихотворението "Аз съм българче", както и госта на тържеството Костадин Костадинов - доктор по етнография. Празникът продължи с концерт на популярната Михаела Филева.


„Чувството е страхотно – като на 3 март и 24 май  едновременно. Традиционно празникът ни е последния работен ден на април, но заради епидемичната ситуация го отложихме. Искахме времето да е по-топло, по-сухо, по-безвирусно, за да можем да празнуваме истински и с настроение каквото най-вече създаде нашият скъп гост Михаела Филева. Това тържество е малка компенсация за едни две години загубена възможност за истински училищни тържества“, коментира и директорът на СУ „Вела Благоева“ Ангел Янчев. 

 

Share

Големина на шрифта

 

 

Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
223
1051
28121

Вашето IP: 34.239.158.223

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.