logo

ВИКТОРИЯ МАРИНОВА ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ Е ПОБЕДИТЕЛ ЗА ТРЕТА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА В ТАЗГОДИШНИЯ УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС „МАКЕДОНИЯ И БЪЛГАРИЯ – БЛИЗКИТЕ ДАЛЕЧНИ“

Гимназистката Виктория Маринова от XIA клас на СУ „Вела Благоева“ е победител за трета възрастова група в тазгодишния ученически конкурс по философия и история „Македония и България – близките далечни“. За трета поредна година СУ "Вела Благоева" организира философско-исторически конкурс, който е под патронажа на българския евродепутат Илхан Кючюк – постоянен докладчик на Европейския парламент за Република Северна Македония. 


Виктория постигна отличен резултат и е първа сред 37 нейни връстници от XI и XII клас от цялата страната. 
На церемонията по обявяване на резултатите в ZOOM участваха 45 души, сред които патронът на конкурса господин Илхан Кючюк, професорите Радослав Радев, Петко Петков и Вихрен Бузов от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, които оглавиха журито, ученици и учители от 65-те училища в България, в които се обучават 188-те участници. Пълен запис от събитието можете да проследите тук.

Победител за първа възрастова група е Петя Димитрова от ОУ "Ив. Вазов" – град Русе (Школа по изкуства ОБДЦКИ – Русе) и за възрастовата група VII-X клас Галимир Терзиев от ПГСАГ "Ангел Попов" - град Велико Търново. Наградите и грамотите ще бъдат връчени лично на учениците от Велико Търново и изпратени по пощата на децата от други населени места. Творбите на учениците, класирани на първите три места и поощрителните награди във всяка възрастова група ще бъдат публикувани на училищния сайт, след връчване на наградите.

Резултатите на всички участници можете да видите тук:
Първа възрастова група - от I до VI клас
Втора възрастова група - от VII до X клас
Трета възрастова група - от XI до XII клас

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
670
1001
20055

Вашето IP: 44.192.254.246

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.