logo

Дейности по проект ТВОЯТ ЧАС

ЕЛЕКТРОННИ АНКЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ ЗА ПРОЕКТА ТВОЯТ ЧАС

Екипът за организиране и управление на проекта „Твоят час“ e подготвил електронни анкети за учениците и техните родители, които имат за цел да установят постигането на целите на проекта. Анкетите са анонимни и могат да бъдат попълвани до 01.07.2018 г.

Анкети за ученици http://tvoiatchas.mon.bg/Students-Questionnaire.aspx 
Анкета за родителите: http://tvoiatchas.mon.bg/Parents-Questionnaire.aspx

tvoiatchas.mon.bg
С тази анкета искаме да установим какво е вашето мнение за участието ви в избраната от вас дейност по проекта "Твоят час".

 

ПРОЕКТ „МЛАДЕЖКА ТЕЛЕВИЗИЯ“ ПРЕДСТАВИХА УЧЕНИЦИТЕ ОТ КЛУБ „УЧЕБЕН СОЦИАЛЕН БИЗНЕС“

Клуб „Учебен социален бизнес“ участва в Националния онлайн финал на Международното състезание “Социални иновации“ – организиран от Джуниър Ачийвмънт България, с подкрепата на NN България.

По време на инициативата учениците от клуба представиха своя проект за социален бизнес „Младежка телевизия“, с бизнес модел и видео. Идеята им е телевизията да се излъчва 24 часа в денонощието на онлайн платформа, а продукцията да е разнообразна, тематична и полезна за младежката общественост в града. Сега, след дългия труд, ентусиазираният екип от Средно училище „Вела Благоева“ търси подкрепа и съмишленици, за да реализира мечтата си.

Видео Евроком Царевец

Сайт на проекта "Твоят час"

 

ВТОРА ПУБЛИЧНА ИЗЯВА НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГРУПАТА „ ДА ИГРАЕМ БАСКЕТБОЛ”

 

Втората публична изява на учениците от групата „Да играем баскетбол” се проведе на 10.05.2018 от 16:00 часа в голям физкултурен салон на СУ „ Вела Благоева”. Гости бяха ученици от великотърновския баскетболен клуб „Етър-49“, ръководени от треньора Станислав Балъков. Беше направена предварителна методическа подготовка за изявата, подредиха се уредите и се раздадоха екипите на отборите. Баскетболната  среща протече с много емоции и борбен дух. Учениците  показаха, че са усвоили добре основните технически елементи, стрелба в коша от далечно разстояние, лична защита и бърз пробив. Победа, с малка разлика, извоюваха учениците от групата, като най-много точки реализира Николай Василев от 7а, Николай Василев от 7б, Георги Карагеров-6б, Даниел Димов-5б и Константин Димитров-6б. Резултата не беше най-важен в мача, а това, че учениците  изпитаха удоволствие от самата игра. 

Сайт на проекта "Твоят час"

 

ПЪРВОКЛАСНИЦИТЕ ОТ КЛУБ «ЧЕТЕМ И ПИШЕМ» ПРЕДСТАВИХА ДЕЙНОСТТА СИ

Първокласниците от клуб «Четем и пишем» проведоха на 16 май 2018 г. в СУ «Вела Благоева» публично представяне на дейността си. Гости на изявата бяха г-жа Красимира Кабакчиева, представител на Обществения съвет «Твоят час» към училището, учители и родители на учениците. Целта на работата в групата беше да се повиши мотивацията за учене по български език и литература, като се използва игрови подход и състезателен елемент при усвояване на езиковите знания. Публичната изява протече под форма на езиково състезание. Учениците бяха разделени на два отбора и докато се състезаваха, първокласниците показаха знания и умения да прилагат наученото в практически задачи. 

Сайт на проекта "Твоят час"

 

КЛУБ "ПИСАНЕТО БИЛО ЛЕСНО" НАПРАВИХА КНИЖКА С ЛЮБИМИ СТИХОТВОРЕНИЯ

Клуб „Писането било лесно” по проект ТВОЯТ ЧАС приключи своята дейност на 25 април 2018 г. с публична изява пред родители. В  групата за преодоляване на обучителни затруднения по БЕЛ участваха ученици от вторите класове. 

Второкласниците решаваха кръстословица, правиха проверка на думи с правописни особености, четоха любимо произведение. Накрая направиха книжка с любими стихотворения от читанката  за втори клас. Родителите останаха доволни от постиженията на своите деца, които показаха, че са преодолели образователни дефицити и са постигнали индивидуален напредък. 

 Сайт на проекта "Твоят час" 

 

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
718
827
2242

Вашето IP: 34.204.193.85

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.