logo

Третокласниците от клуб „Ученето интересно и лесно” отговаряха заедно със своите родители на въпроса „Какво е за нас Коледа?”

Групата за преодоляване на обучителни затруднения „Ученето интересно и лесно” по проект ТВОЯТ ЧАС проведе своята първа публична изява на 21.12.2017 г. , посветена на Коледните християнски празници. Гости на изявата бяха родители и съученици на участниците, заедно с учителите на групи за целодневна организация на учебния ден – Лилия Неделчева и Цветелина Илиева.

"Целта на публичната изява беше да се върнем към традициите на нашия народ, заедно с родителите да отговорим на въпроса „Какво е за нас Коледа?” - сподели ръководителката им Теодора Тодорова.

Учениците работиха с интерес върху подготвянето на презентация, свързана с Коледа и Нова година. Разказаха за традициите, поверията и обичаите които спазва българинът от древни времена до наши дни. Представиха пред родителите и съучениците си легенди свързани с предстоящите празници. Родителите разказаха как те са посрещали светлите празници когато са били деца като тях. Децата изработиха поздравителни картички за своите родители.

 Сайт на проекта "Твоят час"

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
528
763
14614

Вашето IP: 107.20.10.203

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.