logo

ЕКСПЕРТИ ОТ БЮРОТО ПО ТРУДА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЗАПОЗНАХА ГИМНАЗИСТИ ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” С ПОСРЕДНИЧЕСКИТЕ УСЛУГИ, ПРЕДОСТАВЯНИ ОТ АГЕНЦИЯТА ПО ЗАЕТОСТТА

На 15 март по проект BG05М2ОР001-2.001-0001 „Система за кариерно ориентиране в училищното образование”, съвместно с Тодор Видиновски, ръководител на Центъра за кариерно оринентиране в град Велико Търново беше проведена информационна среща с Обрешко Нечев, директор на дирекция „Бюро по труда” – град Велико Търново и негови колеги експерти.

Експертите запознаха учениците от единадесети и дванадесети клас с посредническите услуги, предоставяни от Агенцията по заетостта. Представени бяха  възможностите за придобиване на квалификация, както и възможностите за включване в заетост, ако учениците не продължат образованието си и се регистрират в Бюрото по труда. Екипът от Бюрото представи и възможностите за ползване на EURES мрежата за трудова мобилност в Европейския съюз.

Учениците имаха възможност да участват активно в разговора и да поставят пред експертите всички въпроси, свързани с бъдещата им трудова реализация, които ги вълнуват.

 

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
44
474
12877

Вашето IP: 18.232.51.247

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.