logo

Филтър
 • ЗЕЛЕНА ОЛИМПИАДА

  Уважаеми ученици на СОУ „Вела Благоева”,

  Открива се една чудесна възможност да спечелите награди и да докажете вашите екологични знания, гражданско поведение и природозащитни умения.

  Сайтът на Зелена олипиада вече е активен. От днес всеки ученик, които има желание да участва, ще може да се регистрира в онлайн платформата zelenaolimpiada.bg

  Зелената олимпиада е най-мащабната ученическа инициатива с екологична насоченост. Тази година тя е под патронажа на МОСВ и ПУДООС. За първи път партньор е Националният природонаучен музей, който тази година чества своята 125-годишнина.

  Всяка година в инициативата на Образователния портал Академика БГ се включват хиляди деца от 1. до 12. клас от цялата страна. Чрез тестове в специално създадената онлайн платформа zelenaolimpiada.bg те проверяват своите знания за опазването на природата. Тестовете са съобразени с различните възрастови групи, а най-успешно представилите се ученици получават атрактивни награди : смартфон, таблет и музикален плеър. За всяка възрастова група са предвидени първа, втора и трета награда.

  Решаването на тестовете продължава до 25.01.2015 г. След тази дата специално жури ще отличи победителите, които ще получат своите награди в началото на месец февруари 2015 г.

  Оставам с уважение и в очакване на обратната връзка от успешното ви участие!
  Розалия Димкова

 • СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ НА ЧАСОВЕТЕ ЗА ПЪРВИ СРОК НА УЧЕБНАТА 2014/2015 ГОДИНА

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
685
989
16016

Вашето IP: 3.227.247.17

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.