logo

Филтър
 • ВРЪЧВАНЕ НА СВИДЕТЕЛСТВА ЗА ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

  На 21.06.2013 г. (петък) от 12:00 часа в залата на третия етаж в СОУ "Вела Благоева" ще бъдат връчени свидетелствата за основно образование на завършилите осми клас. 

 • ПОПРАВИТЕЛНИ ИЗПИТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ V ДО VII КЛАС

  ПОПРАВИТЕЛНИ ИЗПИТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ V ДО VII КЛАС - ЮНСКА СЕСИЯ

  Консултации се провеждат от учителите по предмети във времето от 9:00 до 11:00 всеки ден от 17 до 27 юни 2013 г. в кабинета на учителя.

 • СОУ "В. БЛАГОЕВА" ПРЕДСТАВИ ВЕЛИКО ТЪРНОВО НА ХХVII НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ ЕКИПИ ПО ПЪРВА ПОМОЩ

  Отборът на СОУ "Вела Благоева" представиха област Велико Търново на провелото се в село Лозен  ХХVII  Национално състезание на ученическите екипи по първа помощ. Седмокласничките Кристиана Даалиева, Ивомила Петкова, Десислава Петрова и Билян Узунова бяха ръководени от Калин Крумов от младежкия авариен екип към БЧК и г-жа Анастасия Георгиева. Участници от 28 отбора показаха знания и умения по оказване на първа долекарска помощ в девет различни ситуации - пътнотранспортно произшествие, промишлена авария, природно бедствие, битов инцидент и други. В девет специализирани пункта отборите демонстрираха своите знания за Червения кръст, международното хуманитарно право, психо-социалната подкрепа и други теми.

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
591
551
10497

Вашето IP: 18.212.222.217

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.