logo

Филтър
 • СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ ЗА I СРОК НА УЧЕБНАТА 2012/2013 ГОДИНА

 • СЕДМИЧНО РАЗПИСАНИЕ ЗА I СРОК НА УЧЕБНАТА 2012/2013 ГОДИНА

 • УЧИТЕЛИТЕ САМИ РЕМОНТИРАТ И УКРАСЯВАТ КЛАСНИТЕ СТАИ ЗА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

  ГРАФИТ ЩЕ РАДВА УЧЕНИЦИТЕ В КАБИНЕТА ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО В СОУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА”. Автор на голямата рисунка е осмокласникът Иван Начев. Той рисувал няколко седмици с помощта на своята съученичка Катерина Иванова. Даниел Терзиев, който е учител в гимназията само от няколко месеца, даде зелена светлина на учениците си и не съжалява. „Исках само надписът да е на български език, но с това не успях да се преборя с тях. Щеше ми се и буквите да са по-четливи, обаче те изпълниха всичко според правилата на уличното изкуство”, казва учителят.
  Градска среда е темата на сюжета. Иван е нарисувал пейзаж, който напомня Ню Йорк, а надписът гласи: „Изкуства”, защото кабинетът е по изобразително изкуство. За да е приятно на учениците, Даниел Терзиев е променил и чиновете. Той е заменил старите дървени плотове с нови, боядисал е основите в различни цветове и е направил всичко това сам.
  „Ремонт сме направили в класните стаи на първи клас, както и в други кабинети. Учителите разчитат и на родителите, които никога не отказват да помогнат с труда си. Иначе всички материали осигуряваме от бюджета на училището”, коментира директорът на СОУ „Вела Благоева” Ангел Янчев.

  в-к Борба

 • РОДИТЕЛСКА СРЕЩА ЗА ПОДГОТВИТЕЛНАТА ГРУПА И ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ II ДО VIII КЛАС НА УЧЕБНАТА 2012/2013 ГОДИНА

  На 12 септември 2012 година, от 18:00 часа, ще се проведе родителска среща за учениците от подготвителната група и от II до VIII клас на учебната 2012/2013 година. Родителската среща ще се проведе по паралелки в класните стаи:

  Списък на класните ръководители и класните стаи за учебната 2012/2013 година

  Първият учебен ден е понеделник, 17 септември. Тържественото откриване на учебната година ще започне в 9:00 часа.

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
494
769
14176

Вашето IP: 52.55.186.225

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.