logo

Филтър
 • САМО ЕДНА ТОЧКА ОСТАВИ КРИСТИНА МОНТЕХАНО-КАЛЯКА ЧЕТВЪРТА НА НАЦИОНАЛНАТА ОЛИМПИАДА ПО РУСКИ ЕЗИК

  Кристина Монтехано – Каляка от VI Б клас на СОУ "Вела Благоева" се класира четвърта на Националната олимпиада по руски език, проведена на 24 март 2012 година в град Пловдив. Резултатът на Кристина е само с 1 точка по-нисък от третия резултат.

  ПОЗДРАВ И БЪДЕЩИ УСПЕХИ КРИСТИНА!

  в-к Борба

 • ПРАЗНИКЪТ НА В. ТЪРНОВО ПРОДЪЛЖАВА НА 24 МАРТ В ПАРК „МАРНО ПОЛЕ” И ПРЕД ОБЩИНАТА

  Община гр. Велико Търново и СПОРТУВАМ.ИНФО в партньорство с Dance studio UN BESO, Fitness Club La Scalla, EL'S DANCE организират спортен празник като част от официалната Програма за празника на Велико Търново. Събитието ще се проведе на 24 март 2012 г. от 13 часа в парк „Марно поле”.

  Активностите са подбрани за участие на хора в младежка възраст и варират от денс и аеробик-маратон, хип-хоп и латино танци, предлагат се възможности за катерене на изкуствена стена, спускане с тролей, демонстрация на майсторско управление на велосипеди, запознаване с нетрадиционни спортове като боче и удбол и др.

  С огнено шоу, карнавално шествие и кукерски танци ще бъде отбелязано Благовещение утре във В. Търново. Шествието, в което ще се включат деца от всички великотърновски училища, ще тръгне в 16 часа от Студентски стол №2. То ще бъде водено от кукерската група при читалище "Просвет" в село Чарган, Ямболска област. Пред сградата на общината малчуганите ще дефилират, след което жури ще оценява костюмите им. Докато журито заседава фолклорните формации "Победа", "Търновград", "Пагане", "Търновска царица" и кукерите ще танцуват за зрители и участници. За всички специално ще бъде представен и празникът Благовещение. Голям огън, огнено шоу и хоро ще сложат точка на "Пролетната феерия", организирана от Община В. Търново.

 • НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА КОМИКС НА ТЕМА: "МОЯТА МОБИЛНОСТ" ЗА УЧЕНИЦИ ОТ X ДО XII КЛАС

  НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА КОМИКС НА ТЕМА: "МОЯТА МОБИЛНОСТ" ЗА УЧЕНИЦИ ОТ X-XII КЛАС

  Целта на конкурса е да провокира въображението на участниците по представяне на различни случки – комични или тъжни – от техните пътувания извън България, а тези, които не са пътували, да изложат своите идеи и мечти за света извън България.

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
1072
344
15370

Вашето IP: 54.227.76.180

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.