logo

Филтър
 • КОЛЕДНА ВАКАНЦИЯ

  От днес учениците от цялата страна излязоха в коледна ваканция. Тя ще продължи 16 дни – от 22 декември 2012 г. до 6 януари 2013 г. включително.

  Първият учебен ден ще бъде 7 януари 2013 г. (понеделник).

   На 6 януари от 14:00 часа в сградата на СОУ "Вела Благоева" ще се проведе общински кръг на олимпиадата по физика.

   

   

  ПОЗДРАВ ОТ VБ КЛАС ЗА КОЛЕДНИТЕ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

 • КОЛЕДЕН БАЗАР В СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА" 2012

  Традиционният за СОУ „Вела Благоева” Коледен базар се проведе от 18 до 21.12.2012 г.  В подготовката му се включиха, учители и ученици от начален етапна, двете учебни компании на ученици от гимназиален етап, както и много родители.

  В продължение на месец учениците от начален етап заедно със своите учители и родители се трудиха, за да изработят красиви коледни и новогодишни сувенири.

  Клубовете "Млад предпримач" и "Малките предприемачи" по проект УСПЕХ, обучаващи се по програма на Джуниър Ачийвмънт, подредиха щанд с ръчно изработени изделия с благотворителна цел. Малките предприемачи ще дарят събраните средства на второкласничката Виктория Кямилова, за да бъде продължено нейното лечение.Останалите щандове на начален етап предлагаха своите коледни изделия, като със спечелените средства и тази година искат да подобрят училищния интериор.

  Учениците от гимназиален етап се включиха в коледния базар с изделията на своите Учебни компании, с които представиха умения, придобити по време на обучението по предприемачество на Джуниър Ачийвмънт. Учебна компания „Боляри” на учениците от IX клас се представи с красиво изработени коледни картички, весели химикали, шалове и коледни кексчета. Учениците от компанията показаха как обикновените химикали могат да се превърнат във весели човечета с ръце и интересни прически. Изобретателност демонстрираха и учениците от XIклас обединени в Учебна компания „Виктория”. Те представиха свещници изработени от черешово дърво и шишарки, практични разделители и удобни пазарски чанти.Учениците изненадаха своите клиенти с коледни късметчета. Те потвърдиха с дела своето мото „Заедно ще успеем!”

  Darik news   в-к Борба

 • УЧЕНИЦИ ОТ СОУ „В. БЛАГОЕВА” ПОЛУЧИХА НАГРАДИ ОТ КОНКУРСА ЗА НАЙ-ХУБАВА СУРВАКНИЦА

  169 деца от Велико Търново участваха в традиционния конкурс за най-хубава сурвакница под наслов „От Коледа до Васильовден”.

  Второ място в творческата надпревара зае Деница Николова от IБ клас. Поощрителни награди получиха Християн Ивайлов Христов и Габриела Христова Минчева от IВ клас, както и Дарина Евгениева Пенчева от VБ клас. Учениците от IВ клас получиха и специалната награда за сурвакница от иновативни материали.

  Заместник-кметът Снежана Данева награди победителите с грамоти и предметни награди.

 • В ИЗЛОЖБА НА ТЕМА „ЕДНА ЗИМНА ПРИКАЗКА” СЕ ВКЛЮЧИХА МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ ОТ IБ, IIА И IIIА КЛАСОВЕ ВЪВ ФИЛИАЛА НА ОКРЪЖНА БИБЛИОТЕКА „П.Р.СЛАВЕЙКОВ”.

  По случай наближаващите Коледни и Новогодишни празници във филиала на Окръжна библиотека „П.Р.Славейков” в квартал Бузлуджа се организира изложба от детски рисунки на тема „Една зимна приказка”, в която участваха малките художници от IБ, IIА  и IIIА класове на СОУ „Вела Благоева”. Техните рисунки са изложени във фоайето на библиотеката. На 10.12.2012 г. учениците от тези класове с класни ръководители – г-жа Дянкова, г-жа Манчева и г-жа Филипова посетиха библиотеката, подариха коледни картички на служителите.

  Дядо Коледа награди децата с грамоти и книжки, а те го поздравиха с кратка програма от песнички и стихотворения. Малките първокласници ще чакат с нетърпение да станат читатели през месец април, когато те вече ще бъдат грамотни.

 • КОЛЕДЕН БАЗАР В СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

  Заповядайте на традиционния Коледен благотворителен базар 

  в  СОУ „Вела Благоева”от 18 до 21 декември 2012 г.

  Откриване на 18.12.2012 година от 13 часа в кабинет 110.

  Базараът ще бъде отворен всеки ден от сряда до петък

  от 8:30 часа до 14: 30 часа

  ОРГАНИЗАТОРИ НА БАЗАРА:

  Клубовете „Млад предприемач” и „Малките предприемачи” по проект Успех,

  Учителите и учениците от начален етап, родители

  Учебна компания „VICTORIA”, IX и XI клас, профил „Преприемачество и бизнес”

 • КОЛЕДЕН БАЗАР В СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

  Заповядайте на традиционният Коледен благотворителен базар 

  в  СОУ „Вела Благоева”от 18 до 21 декември 2012 г.

  Откриване на 18.12.2012 година от 13 часа в кабинет 110.

  Базараът ще бъде отворен всеки ден от сряда до петък

  от 8:30 часа до 14: 30 часа

  ОРГАНИЗАТОРИ НА БАЗАРА:

  Клубовете „Млад предприемач” и „Малките предприемачи” по проект Успех,

  Учителите и учениците от начален етап, родители

  Учебна компания „VICTORIA”, IX и XI клас, профил „Преприемачество и бизнес”

 • УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ ОТ VГ КЛАС НА СОУ „В. БЛАГОЕВА” УЧАСТВАХА В ИНТЕРАКТИВНО ОБУЧЕНИЕ В РЗИ

  На 14 ноември 2012 година в РЗИ – Велико Търново ученици и родители от VГ клас на СОУ „Вела Благоева” участваха в интерактивно обучение по темата “Тютюнопушене – направи своя избор”. Под формата на игра младите хора, участници в клуб "Екомисия"по проект УСПЕХ се запознаха с факти и доказателства за вредите от тютюнопушенето, посочиха основните причини за пропушване, направиха портрет на пушача, карта на финансовите загуби и „паяжина” на здравето.

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
116
1151
15565

Вашето IP: 54.227.76.180

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.