logo

ПРЕУСТАНОВЕНИ УЧЕБНИ ЗАНЯТИЯ ДО 13 МАЙ 2020 ГОДИНА


УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

До 13 май 2020 г.  са преустановени учебните занятия в училищата на територията на страната. От 16.03.20 г. училището организира дистанционно обучение на децата и учениците. Всеки ден от седмицата от понеделник до петък ще бъдат поставяни задачи за изпълнение в домашни условия на учениците от техните учители по следния график:

ГРАФИК НА ЧАСОВЕТЕ ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА I-IV КЛАС

ГРАФИК НА ЧАСОВЕТЕ ЗА ДИСТАНЦИОННО ОБУЧЕНИЕ ЗА V-XII КЛАС

От 13 до 16 април обучението на учениците ще продължи по същия график за работа в електронна среда от разстояние, който използваме през последния месец. Начало на занятията е от 9:00 часа с продължителност на учебните часове по 40 минути. Подготвителната група, следобедните групи за целодневна организация на учебния ден (занимални), двамата ресурсни учители и логопедът няма да имат дейност.
Следващата седмица е учебна до 16 април за всички ученици от I до XII клас. Общата ни задача е децата да останат максимално време вкъщи, да предотвратим събиранията им на групи, което е в техен и на обществото интерес. По време на учебните дни от Страстната седмица от 13 до 16 април учителите няма да преподават нови уроци. Ще преговаряме, ще наваксваме пропуснато, ще посетим виртуално музеи, ще гледаме и обсъждаме филми с учебна цел, ще работим по проекти. Ще акцентираме също на занимания, насочени към здравното, екологичното, гражданското и патриотичното образование, към безопасността на движението, опасностите в интернет или в други области, които учителите ще определят съвместно с учениците. Ще използваме времето да подобрим уменията си за работа в Microsoft Teams.

На 16 април ще бъде публикуван графика, с който ще продължи дистанционно обучение след Великден 21 април 2020 г. (вторник).

  

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
533
721
23457

Вашето IP: 3.85.224.8

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.