logo

ОТБОРЪТ НА СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО СПЕЧЕЛИ ПЪРВОТО ОБЛАСТНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДОБРОВОЛЦИ ОТ ДЕТСКИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ УПРАВЛЕНИЯ

ОТБОРЪТ НА СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ СПЕЧЕЛИ ПЪРВОТО ОБЛАСТНО СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ДОБРОВОЛЦИ ОТ ДЕТСКИТЕ ПОЛИЦЕЙСКИ УПРАВЛЕНИЯ към Областната дирекция на МВР. Михаела, Сияна, Николай и Стилиян от IVА и техните ръководители, старши инспектор Невен Инджов от РУ на МВР - Велико Търново и старши учител Даринка Петрушева ще защитават честта на областта на националното състезание през април в Национална спортна академия в София.

В областния кръг се проведе в СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица. Малките полицаи мериха сили в три направления – полицейска лична защита, безопасност на движението по пътищата и оказване на първа помощ. Михаела, Сияна, Николай и Стилян от IVА клас на СУ "Вела Благоева" получиха 207 точки и I място в оспорвано състезание с други 5 училищни отбора – ОУ „Неофит Рилски“ от Килифарево, СУ „Георги Измирлиев“ от Горна Оряховица, СУ „Иван Момчилов“ от Елена, СУ „Цанко Церковски“ от Полски Тръмбеш и СУ „Ангел Каралийчев“ от Стражица. 

Гости на състезанието бяха директорът на ОД на МВР във Велико Търново старши комисар Димитър Машов, началникът на Регионалното управление на образованието инж. Розалия Личева и зам.-кметът на Община Горна Оряховица Йорданка Кушева.

MVR.BG  в-к Борба

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
273
529
12703

Вашето IP: 54.226.175.101

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.