logo

Филтър
 • КОЛЕДНО ТЪРЖЕСТВО В СОУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА" - 23 ДЕКЕМВРИ 2015 ГОДИНА

  Осем Дядо Коледовци от Германия до Бразилия и Китай зарадваха учениците от СОУ "Вела Благоева" по време на тържество на 23.12.2015 година.

  Благодарим на организаторите Зорница Вичева, Силвия Дачева и Ивалина Климентинова. Празникът бе осъществен с финансовата подкрепа на учебна компания "Виктория" на ученици от IX и X клас.
  Весели празници!

  Фейсбук страница на СОУ "Вела Благоева"

  DarikNews  Велико Търново

   

   

 • МАЛЧУГАНИТЕ ОТ IА КЛАС НА СОУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” ПОСАДИХА КОЛЕДНОТО СИ ДРЪВЧЕ В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕТО

  На 23 декември, последния учебен ден за 2015 година, учениците от IA клас, посадиха коледното си дръвче в училищния двор. "Да расте заедно с нас - здраво и силно!" - си пожелаха малките ученици и класната им ръководителка Теодора Тодорова. 

   DarikNews  Велико Търново

 • Ученици от СОУ "Вела Благоева" получиха награди в конкурса "От Коледа до Васильовден"

  И през 2015 година учениците от начален етап на СОУ "Вела Благоева" се включиха в общинския конкурс за сурвакници „От Коледа до Васильовден". Габриела Христова Минчева  от IV В клас получи награда на церемонията в Община Велико Търново, Християн Ивайлов Христов от IV В клас  e с награда за  най-автентична сурвакница а учениците от IVВ клас са наградени за екипна работа за сурвакница от Югозападна България. Калояна Мирославова Цонева - II А клас, Лилия Калинова Николова - III А клас, Симона Пламенова Папазова - IV В клас получиха са поощрителни награди.

   

 • КОЛЕДАРИ ОТ ЧЕТВЪРТИ КЛАС НА СОУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” ГОСТУВАХА НА ДЕЦАТА ОТ ОДЗ "АЛЕН МАК"

  Четвъртокласниците от СОУ "Вела Благоева" поздравиха децата от групите "Мечо Пух" и "Червена шапчица" в ОДЗ "Ален Мак" с настъпващите Коледни и новогодишни празници.

   

 • КОЛЕДЕН БАЗАР ОТ 19 ДО 23 ДЕКЕМВРИ 2016 ГОДИНА В СУ “ВЕЛА БЛАГОЕВА”

  На 19 декември 2016 г. от 13:30 часа в СУ “Вела Благоева” ще се открие традиционния Коледен базар. Мястото е срещу ученическия бюфет на първия етаж.  

  С  много любов учениците и техните учители подготвиха за вас приятни изненади. Заповядайте всеки ден от 19 до 23 декември 2015 година на коледния базар!