logo

СТУДЕНТИ ОТ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ СТАВАТ УЧИТЕЛИ В СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

Мария Банова и Преслав Николаев са третокурсници от Педагогическия факултет на ВТУ "Свети свети Кирил и Методий" заместват отсъстващи учители в СУ "Вела Благоева".

"Всички деца са добри, притежават енергия в излишък, което е голямо предизвикателство за мен като учител", споделя Преслав. 23-годишният студент тренира от дете различни спортове и учи "Педагогика на физическото възпитание" във ВТУ. От месец преподава по специалността си в СУ "Вела Благоева". 

"Аз винаги съм искала да бъда учител и се радвам, че това е моят избор”, категорична е Мария Банова. Тя учи "Начална училищна педагогика с английски език” и преподава във втори и четвърти клас.

Освен от Педагогическия факултет тази година и студенти от Историческия факултети и от факултета по Математика и информатика във ВТУ заместваха учители в училището. „Искам да благодаря на всички тези студенти от трети  и четвърти курс, които от началото на годината поеха работа на отсъстващи учители! Както и на техните преподаватели и факултети, които са ги подготвили! Те са наети, те са с трудови договори, те се ползват с всички права, които имат и дипломираните висшисти с учителска правоспособност.”, посочва директорът Янчев.

Вижте видеото на bgonaer.bg

 

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
172
1187
19080

Вашето IP: 34.204.186.91

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.