logo

ГИМНАЗИСТИ ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” УЧАСТВАХА В МЛАДЕЖКИ ОБМЕН ПО ПРОГРАМА ЕРАЗЪМ+

Йоанна Крумова от XI клас заедно с Мартин Костов и Мехмед Исмаилов от X клас разказаха на ученици и учители от СУ „Вела Благоева” за младежкия обмен по програма Еразъм+, в който са участвали наскоро.

Обучението, осъществено от организацията FUTURE WORLD, се e провело в местността Ксилифор от 16. до 22. ноември 2019 година. В прогрaмата, чрез много интересни активности, заедно със свои връстници от Полша, Унгария, Кипър и Италия, гимназистите са усвоили ценни комуникативни и дигитални умения. Научили са как да работят в екип и да разрешават конфликти, как да управляват ефективно времето си, как да се представят пред публика, както и да се справят емоционално в изпълненото със стрес ежедневие. Освен личностните и социални умения, които са развили тримата младежи, те са имали прекрасната възможност да усъвършенстват езиковите си умения по английски език.

Всеки ден е бил изпълнен с нови предизвикателства, интересни задачи и е поставял начало на много международни приятелства. Всяка вечер се е представяла културата на една от нациите. Йоанна, Мартин и Мехмед са представили България с вкуса на българската питка и с красотата на народните хора и носии. 

В края на презентацията Йоанна демонстрира танца Сиртаки, който е усвоила по време на обучението и потанцува в ритъма му заедно с Михаела, водещата на танците от голямото междучасие.

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
105
773
105

Вашето IP: 3.235.137.159

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.