logo

ГИМНАЗИСТИ ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” СЕ ВКЛЮЧИХА В ИНЦИАТИВАТА „МЕНИДЖЪР ЗА ЕДИН ДЕН” НА ДЖУНИЪР АЧИЙВМЪНТ БЪЛГАРИЯ ЗА 2018 ГОДИНА

Гимназисти от профил „Предприемачески“ и „Предприемачество и бизнес” на СУ „Вела Благоева” бяха мениджъри на различни позиции по инициативата „Мениджър за един ден” на Джуниър Ачийвмънт България. Инициативата се проведе на 30 октомври 2018 година.

Яна Илиева и Денислава Пламенова от XI клас бяха директори в Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите. Председателката на ученическия съвет бе с директора на НАП Ивайло Здравков. „Данъците трябва да плащат навреме“, коментира госпожица Илиева. 


Лъчезар Лазаров от XII клас бе с председателя на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов. Лъчезар е моторът на Младежката телевизия, която ученици и журналисти правят съвместно. 
Ива Банчева от XI клас се запозна с работата на Младежкия дом по покана на директора Румен Петров. 


Биляна Овчарова от XII клас управлява Детска градина „Слънце“, по покана на директорката Албена Генчева. Щастлива съм, че бях част от работния процес и че можах да се докосна до положителната енергия на малчуганите!“ - сподели Биляна в края на деня.

Директори за един ден на СУ „Вела Благоева“ бяха Павлина Тодорова от XII клас, Гергана Георгиева от XI клас и Йоанна Крумова от X клас. Те подписаха заповед за изплащане на ученическите стипендии за първия учебен срок. Училищната комисия одобри 32-ма стипендианти, като 7 от тях са отличници.
СУ „Вела Благоева“ благодари на всички институции, които поканиха и работиха с ученици по време на националната кампания „Мениджър за един ден“! 
“Мениджър за един ден” е една от най-значимите инициативи на JA Bulgaria. Целта й е да даде начало на кариерната реализация на ученици и студенти на възраст между 16 и 23 години.

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
795
950
36470

Вашето IP: 52.91.39.106

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.