logo

ЕЛИЦА ЙОРДАНОВА, ВЪЗПИТАНИК НА СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ OT XII КЛАС, ОБИЧА ДА ЗАСТАВА ПРЕД ОБЕКТИВА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОГРАФИ

ЕЛИЦА ЙОРДАНОВА, ВЪЗПИТАНИК НА СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА“ OT XII КЛАС, ОБИЧА ДА ЗАСТАВА ПРЕД ОБЕКТИВА НА ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОТОГРАФИ, да участва в ревюта, да рекламира красиви дрехи и мечтае някой ден да има свой бизнес, който да е свързан с модата. Засега Ели все още е ученичка, макар и да й остават само броени седмици докато завърши ХІІ клас. Тя учи в паралелката „Бизнес и предприемачество“ и е едно от децата, с които търновската гимназия се гордее.

15 000 последователи има Елица във Фейсбук, което я прави точно толкова популярна, колкото и вицепремиера Томислав Дончев, който дори не е успял да достигне тази цифра, казват и учителите, и съучениците на тийнейджърката. Тя обаче признава, че славата не я привлича особено и че мъничко дори съжалява, че страницата й в социалните мрежи отдавна вече не е лична. „Когато започнах да се снимам за реклами и да участвам в ревюта, приятелите ми във Фейсбук и последователите ми главоломно нараснаха. Започнах да живея пред очите им, това, с което се занимавам, отдавна вече не е лично, но го приемам, защото така идват и ангажиментите. Не приемам всички, подбирам много старателно поканите за снимки. И в клипове още не съм се снимала, защото много исках да навърша 18 преди да започна да приемам и такива предизвикателства“, казва Елица.

„От малка съм така – занимавам се с много неща, спортувам, рисувам, играя привлича особено и че мъничко дори съжалява, че страницата й в социалните мрежи отдавна вече не е лична. „Когато започнах да се снимам за реклами и да участвам в ревюта, приятелите ми във Фейсбук и последователите ми главоломно нараснаха. Започнах да живея пред очите им, това, с което се занимавам, отдавна вече не е лично, но го приемам, защото така идват и ангажиментите. Не приемам всички, подбирам много старателно поканите за снимки. И в клипове още не съм се снимала, защото много исках да навърша 18 преди да започна да приемам и такива предизвикателства“, казва Елица. После допълва и това, че никога не е имала проблеми с голотата и е готова и такива фотосесии да прави, стига да не прекрачват границата на красивото.

ЕЛИЦА ЖИВЕЕ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЕДВА ОТ ДВЕ ГОДИНИ. БИЛА В Х КЛАС, КОГАТО СЕМЕЙСТВОТО Й НАПУСНАЛО БЯЛА, ЗА ДА СЕ УСТАНОВИ В СТАРАТА СТОЛИЦА. Тогава тийнейджърката трябвало да си избере училище, избрала СУ „Вела Благоева” и признава, че именно решението да се запише в тази специалност преобърнало живота й.

Тя е част от учебната компания „Виктория“ и е член на екипа, направил рекламния филм за Велико Търново, както и много други проекти. Докато работила по тях, разбрала, че специалността й дава много възможности и перспективи. Затова и най-вероятно Елица ще избере да учи маркетинг във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“. „Преди да дойда тук и да започна да уча в това училище, исках да се занимавам с актьорско майсторство. В Бяла участвах в една тийнейджърска театрална трупа и сцената много ме привлича. Но сега май повече искам да се занимавам с маркетинг. Икономиката също ме привлича, обаче не мога да се преборя с висшата математика“, признава Елица, която проучва сериозно и възможността да кандидатства педагогика с физическо възпитание.

От два месеца тя се е отдала на кикбокса и дори се подготвя за състезание, макар че няма никакво намерение да става професионален спортист. Обяснява, че така поддържа физическата си форма, а и по принцип бойните изкуства я привличатна сцената. Правя това, което ми доставя удоволствие, когато ми стане скучно, си тръгвам. Мога да рискувам и не ме е страх да се отказвам, когато не се чувствам щастлива. Точно така искам да избера и бъдещата си професия“, категорична е Елица.

По материал на в-к Борба

 

Share

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
293
786
19161

Вашето IP: 54.227.76.35

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.