logo

Спорт

УЧЕНИЦИ ОТ СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” ЗАВОЮВАХА ТРЕТО МЯСТО В ОБЩИНСКИТЕ ИГРИ ПО БАСКЕТБОЛ

Христо от VA, Стилиян и Веско VБ, Даниел от VВ, Данаил от VIA, Даниел от VIБ, Георги, Калин и Константин от VIIБ и Станислав от VIIВ завоюваха трето място след успорвана среща и загуба само с една точка от СУ "Емилян Станев". Само две седмици момчетата играят като отбор, ръководени от Мирослав Стоимиров, учител по математика в школото и бивш състезател по баскетбол.

Волейболистите от X и XII клас участваха в общинските игри заедно с училищния психолог Е. Илхан, активен състезател по волейбол и сега. "След първата среща, момчетата играха доста уверено и равностойно", споделиха младите треньори.

 

КЛУБЪТ ПО БАДМИНТОН ЗАКРИ ЗИМНИТЕ СПОРТНИ ПРАЗНИЦИ НА СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

Без загуба, двойката Ангел Димитров и Ивайло Илийчев от VI б клас, грабнаха купата и златните медали от зимните спортни игри на СУ "Вела Благоева". Сребърни медалисти са Алекс Андреев и Даниел Парушев от VII б клас. Бронзовите медали получи смесената двойка на турнира Красимир Хасанов и Ванеса Станева от VI б клас.

 

КЛУБЪТ ПО ВОЛЕЙБОЛ СЕ ВКЛЮЧИ В ЗИМНИТЕ СПОРТНИ ПРАЗНИЦИ НА СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

След много оспорвана и емоционална битка Илиян Колев, Янислав Георгиев, Симеон Георгиев от X клас, Георги Енев и Бисер Борисов от VIII клас и Илия Илиев от VII клас, се пребориха за първото място в зимния турнир по волейбол между учениците от VII до XII клас в СУ „Вела Благоева“. Отборите бяха сформирани от ученици в различни класове и възраст, с идеята за приемственост и сътрудничество между тях.

МАЛКИТЕ СПОРТИСТИ ОТ КЛУБА ПО БАСКЕТБОЛ СЕ ВКЛЮЧИХА В ЗИМНИТЕ СПОРТНИ ИГРИ

С открита тренировка пред родители и учители, малките спортисти от клуба по баскетбол, се включиха в зимните спортни игри на СУ "Вела Благоева". Заедно със своя ръководител, госпожа Радина Дончева, те представиха 10 тактически упражнения, които са усвоили. Очакваме ги скоро и в отборна битка за купата на училището.

 

ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ VI И VII КЛАС ИГРАХА ЗА КУПАТА НА СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

На 11 декември 2018 година премериха сили футболистите от VI и VII клас под ръководството на ръководителя на клуба - господин Минчо Минчев. Отборът на Габриела, Александър, Виктор и Вилислав от VII клас, Мехмед, Петко и Златин от VI клас победи с резултат 5:6.

Момчетата получиха купата на СУ „Вела Благоева“ от Зимните спортни празници 2018 година след оспорвания мач с отбора на Симеон, Станислав, Димитър, Ангел и Християн от VII клас, Росин и Мартин от VI клас.  

 

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
637
529
13067

Вашето IP: 34.236.145.124

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.