logo

Спорт

КЛУБЪТ ПО БАДМИНТОН ЗАКРИ ЗИМНИТЕ СПОРТНИ ПРАЗНИЦИ НА СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

Без загуба, двойката Ангел Димитров и Ивайло Илийчев от VI б клас, грабнаха купата и златните медали от зимните спортни игри на СУ "Вела Благоева". Сребърни медалисти са Алекс Андреев и Даниел Парушев от VII б клас. Бронзовите медали получи смесената двойка на турнира Красимир Хасанов и Ванеса Станева от VI б клас.

 

КЛУБЪТ ПО ВОЛЕЙБОЛ СЕ ВКЛЮЧИ В ЗИМНИТЕ СПОРТНИ ПРАЗНИЦИ НА СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

След много оспорвана и емоционална битка Илиян Колев, Янислав Георгиев, Симеон Георгиев от X клас, Георги Енев и Бисер Борисов от VIII клас и Илия Илиев от VII клас, се пребориха за първото място в зимния турнир по волейбол между учениците от VII до XII клас в СУ „Вела Благоева“. Отборите бяха сформирани от ученици в различни класове и възраст, с идеята за приемственост и сътрудничество между тях.

МАЛКИТЕ СПОРТИСТИ ОТ КЛУБА ПО БАСКЕТБОЛ СЕ ВКЛЮЧИХА В ЗИМНИТЕ СПОРТНИ ИГРИ

С открита тренировка пред родители и учители, малките спортисти от клуба по баскетбол, се включиха в зимните спортни игри на СУ "Вела Благоева". Заедно със своя ръководител, госпожа Радина Дончева, те представиха 10 тактически упражнения, които са усвоили. Очакваме ги скоро и в отборна битка за купата на училището.

 

ФУТБОЛИСТИТЕ ОТ VI И VII КЛАС ИГРАХА ЗА КУПАТА НА СУ "ВЕЛА БЛАГОЕВА"

На 11 декември 2018 година премериха сили футболистите от VI и VII клас под ръководството на ръководителя на клуба - господин Минчо Минчев. Отборът на Габриела, Александър, Виктор и Вилислав от VII клас, Мехмед, Петко и Златин от VI клас победи с резултат 5:6.

Момчетата получиха купата на СУ „Вела Благоева“ от Зимните спортни празници 2018 година след оспорвания мач с отбора на Симеон, Станислав, Димитър, Ангел и Християн от VII клас, Росин и Мартин от VI клас.  

 

ПОБЕДИТЕЛИ ОТ ПРАЗНИЧНИЯТ ФУТБОЛЕН ТУРНИР НА СУ „ВЕЛА БЛАГОЕВА” – 27 АПРИЛ 2018

На 27 април, петък, се проведе футболен турнир на СУ "Вела Благоева", посветен на 33-тата годишнина на училището. В индивидуални и отборни игри се състезаваха ученици от V до IX клас.

Победители в индивидуалните игри станаха:
Ивайло Петров от VIIIA клас в категорията "майсторско жонглиране с топка с крака",  
Виктор Кирчев от VIБ клас в категорията "майсторско жонглиране с топка с глава",
Илиан Йорданов от IXA клас в категорията "майсторско жонглиране с топка - свободен стил".

В отборната игра, след оспорвана надпревара и изпълнение на дузпи, във възрастова група V-VI клас купата спечели отбор "Барса ВТ" с капитан Вилислав Начков от VIВ клас. При по-големите от VII до IX клас, отново след изпълнение на дузпи победи "Реал Вела" с капитан Илиан Йорданов от IXA клас.

 

 

Language / Език


Приятели

 

 

 

 

 

Видео

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Брояч

 
 

Кой е тук ?

Днес
Вчера
Този месец
1089
344
15387

Вашето IP: 54.227.76.180

Вход


Google+ Powered by Joomla!. Designed by: Joomla TemplateValid XHTML and CSS.